Valpeblogg

Valpekurs

Nå har vi hatt tre kvelder med valpekurs og det er moro å se den store fremgangen! Gjennomgående forteller alle, og det tenker vi med Tina også, at valpene tar dette VELDIG lett! Og det er moro, for vi må jo bare innrømme at disse valpene har vært litt tøffere og mer viltre enn vi hadde forventet. Veldige til å tygge på ting og ikke så mye ro i rumpa 😊 Men, det roer seg nå.

Jeg må jo også si at det ser ut som om kombinasjonen mellom Mæsj og Vegas blir fine eksteriørt. Veldig fine, faktisk ❤️ Ihvertfall i myrsnipemamma sine øyne 😜 Håper de fortsetter å vokse seg vakre og store. En av hannhundene veier over 21 kilo allerede! 

Nå blir det kurs hvor de lærer lineføring m.m. en gang i uken fremover. Vi har investert i flomlys, så det går fint å ha kurs selvom det er mørkt 😄 Dette er forberedelse frem til vi skal introdusere kullet for fugl. Det gjør vi den andre helgen i januar. Og, når de har lært hvoran de skal oppføre seg i fugl så skal vi ha et kurs, på hytta, der vi lærer bort hvordan man skal føre hund i fjellet. Kanskje kommer de bort i ryper også 😉

maren og Ander er fortsatt "adoptert" inn i Rypebuafamilien og er med på kursene. De har Frøya, som kommer fra Kennel Tintorama og Kristofoffer Brobakk. Frøya er en veldig trivelig frøken. Flink er hun også 😊

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 22:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

...
23.11 | 11:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

...
14.10 | 21:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

...
14.10 | 21:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE