Valpeblogg

Pan har fått ny familie ❤️
Familien Fiedler har hentet ham nå og han får tilbake sitt gamle navn. Og heter Storm igjen 😊 Familien sto på valpelisten på tispe og ville ha valp fra Mercedes. Det ble jo dessverre ikke nok tispevalper, men når de så at Pan var til salgs var de raskt på banen. Det var det 8 andre som var også, og veldig mange gode. Men, familien Fiedler VILLE virkelig ha Storm, de avlyste bryllupsdagstur til Milano denne helgen for å komme og hente Storm i dag, og de har ordnet så de har hjemmekontor i 4 uker hver! Her får Storm et kjempegodt hjem 😊 Daniel som hadde ham, fikk ikke liv til å ha ham med på jobb, slik å ha han var livet og det ble vanskelig for ham å kunne gi ham det han har behov for. Jeg beundrer Daniel for den vanskelige avgjørelsen det var å levere Dtorm tilbake til oss. Respekt til deg Daniel, som satt hans behov foran dine egne. Jeg vet hvor lenge du har ønsket dette.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE