Valpeblogg

Siste dag med gjengen...
"Det er en veldig rar dag i dag. Jeg har ryddet ut valpekassen og rengjort kjøkkenet, som nå er tomt... Valpene er ute og i kveld er det bare Tina igjen... Jeg lurer på hvordan Mercedes kommer til å ta det. Hun passer jo fortsatt så veldig på dem og hun gir dem også melk hver tredje time...
Jeg må skryte litt av Mercedes faktisk. Hun har vært helt fantastisk! Hun har for eksempel holdt det så rent hos valpene at jeg aldri, til dags dato, aldri har sett så mye som en liten flekk etter en bæsj på valperommet! Jeg hører jo andre fortelle om bæsj oppetter veggene og valper som har badet i bæsj når de kommer inn på valperommet om morgenen, så jeg har hatt det veldig enkelt sånn. De fleste tisper slutter jo å ta opp etter valpene sine når de begynner med tørrfôr. Men, både Rypa og Mercedes har tatt opp til den dagen valpene drar.

Det blir veldig tomt og veldig rart når alle har reist, men det blir bra å komme på hytta og å begynne å fokusere på Tina 😊

Tips og råd er ferdigskrevet og jeg anbefaler alle å lese det. Det kan komme forandringer og tillegg, men da informerer jeg her på bloggen 😊"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 22:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

...
23.11 | 11:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

...
14.10 | 21:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

...
14.10 | 21:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE