Valpeblogg

Hele dagen ute 😄
"I dag er været fint igjen og valpene storkoser seg ute 😊 De løper og leker , tygger på tyggepinner og griseører, bærer på lekene sine, spiser måltidene sine i valpegården og sover. De sover ofte og de sover lenge.
Snart kommer Geir og Bente som skal ha Philippa og i morgen kommer Hege og Dorte. De blir de siste som skal besøke valpene før de begynner å reise herfra...

Solan reiser først og han er så spesiell så det gruer jeg meg til. Jeg gruer meg til alle for de er så gode, hver på sitt vis og jeg har blitt så glad i alle sammen😍❤️😍 Akkurat nå står han bak valpegjerdet og prøver å få kontakt med meg, raringen❤️ Jeg sitter utenfor i sittegruppen og skriver og når jeg har gjort det skal jeg lage etiketter med navn på hver valp til å klistre på mappene de skal få med seg. I morgen skal de jo chippes, så da får vi chipnummerene som skal på stamtavlene og hver valp får helseattest. Håper alt er bra med alle, at alle steiner er nede og tenner er riktige, at alle hører og ser og sånt som blir sjekket der!!! For oss ser alt bra ut så vi regner med at det går fint 😄 Det blir en spennende dag, med bilkjøring, vaksinering og chipping. Den nålen til chippen er stor og tykk og jeg gruer meg like hver hver gang...

Samtidig som det blir trist at valpene skal reise, så blir det også deilig å reise på ferie. Også blir det artig å begynne å bli kjent med Tina. Mercedes har nok også godt av å få fri, hun er veldig sliten, stakkar. Og, ikke minst så har valpene godt av å komme til dere og få all oppmerksomheten alene og begynne å lære alt de skal lære seg fremover. Jeg trener innkalling hver dag og de er kjempeflinke på plystring nå. De hører også veldig godt på knurring/nei. Og, de er veldig kosete og verdens søteste og fineste ❤️ Det har nok aldri, noen gang, vært SÅ vakre, snille, flinke og kosete irsksettervalper noe sted, det er jeg heeeelt sikker på 😊😉❤️😉😊"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 22:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

...
23.11 | 11:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

...
14.10 | 21:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

...
14.10 | 21:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE