Valpeblogg

Valpekurs
"Siden halvparten av kullet bor ett stykke unna så arrangerer vi et helgekurs i første omgang. Jeg tenker at det er fint at valpene har rundt tre uker i nye hjem før vi treffes igjen. Da har dere blitt godt kjent og da har dere sikkert noen spørsmål og utfordringer. Det er også den helgen jeg har mulighet da jaktprøver og jakt kommer brått på nå 😉 Ellers skulle jeg selvfølgelig gitt dere noen alternativer.

Derfor blir det valpekurs den siste helgen i august (28.-30.08) her på Solbakken og jeg håper alle har anledning til å bli med! 😄 Jeg har også invitert Maren og hennes mann, som sto på valpelisten hos oss til å være med. Når det gikk som det gikk her, så fikk hun valp hos Kristoffer Brobakk og hun er litt eldre enn våre.

Vi starter med sosialt samvær på fredag kveld. Siden dere antagelig kommer til forskjellige tider så er det kanskje greit at vi spiser hver for oss?

På lørdag starter kurset når vi har spist frokost. Vi må se an hvor slitne valpene blir og ta hyppige og gode pauser, men vi skal først og fremst jobbe med hvordan dere trener valpen og med bl.a. innkalling og sitt. Det aller viktigste blir egentlig å svare på spørsmål dere har og å vise dere hvordan dere skal løse eventuelle problemer.
På kvelden skal vi kose oss med middag og sosialt samvær. Det er jo veldig hyggelig for dere å bli kjent med hverandre også 😊

Søndag fortsetter vi der vi slapp på lørdag og alle får personlige tilbakemeldinger på hva de skal jobbe med og hvordan, videre fremover. Vi avslutter slik at dere ikke kommer alt for sent hjem. Noen har jo lang vei.

Vi har bare ett gjesterom dessverre og det har jeg lovet bort til Mie. Ellers er det god plass til telt/lavvo 👍🏼😄 Ta med det dere trenger til overnatting (telt, sovepose m.m.) og alt dere trenger til valpen, matskåler, fôr, bur osv. Frokostmat, det dere skal drikke og lunsj. Middag på lørdag spanderer vi.

Som sagt, jeg håper flest mulig har anledning til å være med. Gi meg beskjed, gjerne som en kommentar her, på om du kan eller ikke. Flott om dere kan gi beskjed innen 31/7 😄👍🏼👏🏼

Hvis noen melder seg frivillig til å bake kake, så er det veldig velkomment 😊"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Geir Karlsen | Svar 26.07.2015 22.06

Vi kan bake kake😄

Lene 26.07.2015 22.08

Så bra! Da har vi to som baker, en kake til lørdag og en til søndag 😄

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 22:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

...
23.11 | 11:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

...
14.10 | 21:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

...
14.10 | 21:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE