Valpeblogg

Slitne valper
I dag er valpene slitne, spesielt Vivel-Line. Hun har sovet hele dagen og kom ikke en gang bort til Andreas og Ingvild da de var her i fire timer! Det ble mye oppmerksomhet i går, så hun har tydeligvis mye søvn å ta igjen i dag. Valpene blir jo, som jeg har sagt før, slitne av besøk. De har veldig godt av det, men de har også behov for hviledager uten besøk innimellom. Nå er det forresten utrolig artig å følge med på dem! Da Ingvild og Andreas var her i dag så ble vi vitne til at fire av valpene sekunderte, på rad og rekke, på en av de andre. Så gøy å se og vi liker jo som sagt den egenskapen 😊 Andreas og Ingvild har jo førstevalget på hanhund. De hadde tenkt å bestemme seg i dag, men det er så utrolig vanskelig! De måtte reise hjem med uforurettet sak. Det står mellom Phillip og Storm, så det blir veldig spennende å se hvor de lander. Phillip er jo litt som Virvel-Line og har en tendens til å bli alles favoritt 😊 Men, de skal bestemme seg i løpet av uken og da får de andre som skal ha gutt vite hvilken av favorittene sine de får. Jeg skal også prøve å bestemme meg for hvilken tispe vi skal ha, sånn at dere som skal ha jente også får vite hvem som blir hvem. Men, jeg må innrømme at jeg har kjempeproblemer!!!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE