Valpeblogg

Travel helg
"Denne helgen får valpene mye besøk 😊 I dag kommer broren min og barna hans Storm og Amalie ❤️ storm bare elsker hundene våre og jeg tipper han kommer til å storkose seg i valpekassen 😍 Amalie ble veldig skremt av en liten hund da hun var liten, men har blitt veldig flink og mye tryggere så det blir nok mye kos for henne også.

I morgen kommer Mie, Harald og deres barn. Jeg vet at de nesten ikke gleder seg til å se jentene, som de skal ha en av 😉

Og, på søndag kommer Ingvild og Andreas, med familie. De skal ha en av guttene 😊 Lurer på om jeg skal prøve å overtale dem til å la være, sånn at vi kan beholde en av guttene også 😉 De er så utrolig fine ❤️❤️❤️ Neida, eller joda 😊

Valpene er fortsatt utrolig rolige og greie. Vi har aldri hatt så rolige valper vi, men jeg mistenker at det blir litt mer liv etterhvert nå. De er ihvertfall blitt veldig flinke til å "hjelpe" til når jeg skal rydde og vaske hos dem. Det er kjempegøy å rive i stykker aviser og alle MÅ jo hjelpe meg med å samle de avisene som skal kastet og å rydde opp i de nye som skal legges ut 😄 Også er de så kosete, så når jeg kommer inn til dem kommer alle løpende og hopper for å komme opp og få kos ❤️ De er så skjønne at hjertet nesten renner over 😍😍😍"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 22:29

Hei,
Jeg vil si at mor her er middels stor.

...
23.11 | 11:42

Hei
Ser dere har planlagt et kull i 2022, vi er interessert🙂 er hundene deres store og robuste på str? Spør da vi liker litt str på de.

...
14.10 | 21:18

Send oss en e-post på rypebua@gmail.com

...
14.10 | 21:16

Oi, så spennende! :)

Hvordan kan jeg sette meg på en slik liste?:)

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE