Valpeblogg

Mercedes
"På mandag var vi jo hos dyrlegen igjen og da tok vi blant annet en bakterieprøve av melken for å se om det er andre bakterier enn det den antibiotikaen vi bruker virker på. Nå går jeg og venter på svar fra dyrlegen, da jeg nettopp ringte og fikk vite at svaret var kommet fra laboratoriet. Jeg håper veldig på at det ikke er andre bakterier og at Mercedes kan taes av antibiotikaen snart. Det er jo større risiko for diaré på valpene jo lenger hun går på den. Hvis det er andre bakterier, så må vi vurdere hva vi skal gjøre videre for valpene tåler ikke en annen type antibiotika.
Nå er de heldigvis blitt så store at de kan begynne å få tørrfôrgrøt hvis det er absolutt nødvendig, men dette blir eventuelt i samråd med veterinæren.

Kryss fingre, tær og alt dere har for at det ikke er andre bakterier i melken og at vi kanskje kan komme et skritt videre, please 😊😁❤️"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Elisabeth og Sara | Svar 25.06.2015 20:04

Vi krysser poter og fingre for at dere får gode tilbakemeldinger <3

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE