Valpeblogg

Handletur
"Trygve passet valpene og jeg kjørte til Årnes for å kjøpe flere vetbed tepper til valpekassen og mere a/d fôr til Mercedes. Det ble så glatt for valpene med pledd foreløpig, så da måtte jeg skynde meg å vaske og tørke vetbedteppene i går. Men, nå har vi flere 😊

Tanken var også at det skulle bli litt godt å komme ut av valperommet og tenke på litt andre ting, men tror dere ikke at bilen ble skikkelig ristete og rar da? Og da jeg stoppet hos veterinæren så luktet det svidd gummi... Punktert! Og hele dekket var bare filler. Jeg har ikke akkurat heller på min side for tiden... Men, det løste seg og nå er jeg tilbake i valperommet.

Vi har veid valpene igjen og det ser bra ut 😊 Nå ligger de og dier igjen og godlydene fyller rommet. Ellers har de sovet mye i dag. Det er så fint vær her, det blir nesten litt for varmt inne.
"

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE