Informasjonsside for A- og B-kullene

Rypebuamesterskapet flyttes til 8.-10.03

Som vi skrev tidligere i dag gledet vi oss til en hyggelig helg med verdens beste valpekjøpere, og til Rypebuamesterskapet. Men, da jeg gikk i fjellet i dag, på fjerde dagen, og så at føret bare blir tyngre og tyngre og rypene er fraværende, så tenkte jeg mye på hvilket utbytte vi ville  få av denne helgen. Meningen var jo at vi skulle trene på fredag og eventuelt gi veiledning ift ulike problemer, og så avholde mesterskapet på søndag med påfølgende kåring av årets Rypebua mester. Når våre hunder, som er relativt trente og erfarne ikke kommer seg ut i et premieringsversig søk, tenkte jeg at det blir vanskelig både å veilede ift problemer og å kåre en vinner. Vi sendte derfor en e-post til de som var påmeldt og spurte hva de syntes, avholde nå eller utsette til mars. Det var enighet om å utsette, så my dato ble satt til 8.-10.03. Da avholdes mesterskapet på lørdag og trenes på søndag. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE