Gutten. Helrød og den minste av guttene, selvom han var størst da han ble født. En kosete og rolig godgutt.

Mr. T. hadde en T i brystet da han ble født, men har nå bare en hvit flett ved/under høyre forbein. Han er den største av guttene, ihvertfall den tyngste :-) Han er oppsøkende og kosete og kanskje den peneste av guttene.

Rudolf var knall rød på snuten de første dagene og da ga kallenavnet seg selv... Han kom sist av alle valpene og er kraftig og kosete og veldig selskapssyk.

Virvel(vind) har ikke akkurat oppført seg som en vind hittil. Han har stort sett ligget for seg selv og sovet, når han ikke har spist. Men, nå begynner han å bli litt mer aktiv og også han er en skikkelig kosegutt. Stor og kraftig kar :-)


Det var problemer med å få laget bildebok for guttene. Boken viste bare den første gutten  jeg la inn... Jeg lager derfor et eget album for guttene i stedet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE