For en dag!!!!
Vi koste oss glugg i hjel!!!
Trygve fylte 50 år den 19. mai.

Et slikt jubileum må jo markeres og vi inviterte venner og familie til fest den 30.05.09. Dette var jo pinsehelgen, så det var dessverre en del som ikke hadde anledning til å delta, men allikevel var det mange som ønsket å feire jubilanten 😀

Med en fantastisk flott sommerdag som bakgrunn startet festen kl. 1400. En natursti  med mange poster og både lette og veldig vanskelige spørsmål og hvor det innimellom også var spørsmål som: "Smak på innholdet i flaskene i kjølebagen, hva er det du drikker"? bidro til den høye stemningen. To av lagene laget egne heiarop som lød som så:  Stein, Saks, Papir - vi vinner så det svir!!!!!!!! og Vi skal vinne, bare se - for vi er laget nummer tre- Yeeeaaah!!!!

Vel tilbake på Solbakken var det Melkespannkasting, luftgeværskyting og tautrekking. Også her var innsatsen og vinnerviljen upåklagelig - og humøret var på topp :-)

I mellomtiden passet kokken på den helgrillede grisen Arne, som smakte alldeles fortreffelig når vi endelig kom så langt som til middag 🙂

På tross av den tidlige starten varte festen til langt ut i de små timer og vi håper at alle koste seg like mye som vi gjorde!!!

TUSEN TAKK til alle dere som bidro til å lage akkurat den festen Trygve ønsket seg!!! Alle gjestene, Nina som var en briljant toastmaster og kakebaker, Kari og Ingemar som kreerte og dekket bordet, Jostein som skaffet grisen og grillen og hjalp til med å sette opp partyteltet m.m.m., kokken Jon Arne, Andrea og Camilla som var supre serveringsdamer og ryddepiker og til Thomas som ordnet profesjonelt stereoanlegg og som var DJ.!!!!!!!! Uten dere - ingen fest :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.10 | 08:21

This is really a pleasant and useful, containing all data furthermore greatly affect the new innovation. Much obliged for sharing it @ https://packers-and-movers-bangalore.in

...
01.01 | 10:10

Hei,
Ja, Tina skal parres med Rausildras Sønn de Lux når hun får løpetid.

...
31.12 | 14:53

Hei, planlegger dere kull i 2019?

...
20.01 | 10:57

Udaipur has now become education hub for students and students come from various state and cities of India for education.
http://www.bawarchirestaurant.in/
http

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE